katrine-s.dk

6.14.2005

Grease is the word...



Jeg har bedt min kæreste skrive dette indlæg, da har erfaringsmæssigt ved mere om musikalen end jeg gør. Gæste skribent er derfor, Martin Stevnhoved (www.stevnhoved.dk)

Jeg er helt vild med Grease, så er det sagt! Grease ligger derhjemme på hylden, både på CD, VHS og DVD. Så selvfølgelig skulle jeg ind og se Grease på Falkoner Scenen. Jeg har tidligere set stykket på Nørrebro Teater i 1994. Da var det en kæmpe oplevelse. Derfor var forventningerne denne gang også høje.

Men man kan ikke være heldig hver gang. Virkeligheden lever ikke altid op til forventningerne. Sophie Lassen-Kahlke var som Sandy både kikset at se på og dum at høre på. Men det skal Sophie ikke være ked af; hun blev nemlig ledsaget af et hold skuespillere der ikke brændte for deres roller. Og Tim Vladimir var mildest talt irriterende som Vince Fontaine.

Men helt negativt var det da ikke. Musikken var god, og genkendelsens glæde fantastisk. Man kunne simpelthen ikke lade være med at sidde og nynne med på de mange hits, trods Sophie Lassen-Kahlkes til tider ikke helt rene stemme.

Stemningen var god, men med den dårlige præstation vil jeg kun give forestillingen 3 ud af 5 stjerner. Den sidste stjerne fik den kun fordi det var Grease. Havde det været en eller anden ukendt musical, så havde den ikke fået mere end 2 stjerner.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home