katrine-s.dk

4.29.2005

Snehvide



Det er Brdr. Grimms elskede og kendte eventyr i en moderne gendigtning. Instruktør Peter Aude har altid været fascineret af og begejstret for eventyret om Snehvide, og har nu lavet sin helt egen version af fortællingen, hvor kærlighed og misundelse er omdrejningspunkterne. Dværgene er blevet til syv søstre, men Prinsen er en sand prins. Selve stykket følger meget godt brødrene Grimms eventyr, og musikken går stykket levende. Specielt effekt med spejlet er udspekuleret og moderne. Beslutter man sig for at se musicalen, skal man dog være opmærksom på at det folkelige eventyr kombineret med Folketeatret gør forestillingen meget folkelig. Er man mere til kultiveret skuespil, er dette ikke forestillingen man skal købe billetter til.

Musikken er skrevet og arrangeret af Kåre Bjerkø, der, udover at have spillet mange år med hit-orkestret SweetHearts, blandt meget andet har lavet musik til Teaterkoncerterne Gasolin og Lillerød
på Dr. Dante.

Med Caroline Henderson, Anne Vester Høyer, Helle Dolleris, Pernille Schrøder, Christiane Bjørg Nielsen, Christiane Gjellerup Koch, Anne Marie Pock-Steen, Pernille Sørensen, Joy-Maria Frederiksen, Nicoline Møller, Donald Andersen, Michael Hasselflug, Thomas Voss og et firemands orkester.

Forestillingen varer ca. 2 timer inkl. pause og kan opleves på Folketeateret indtil 10. maj 2005.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home